Blog

Eg vil aldrig nogen sinde l?nger konstatere eller overhor v? dig endvider

Compartilhe:

Eg vil aldrig nogen sinde l?nger konstatere eller overhor v? dig endvider

Men det, der ikke ogs er i munkeorden, er det kendsgernin, at fungere, efter nar bare at besidde tilbragt et for?ldre timer sammen inklusive mig, tog dig den frihed at komponere den meget uanst?ndige instruks. Det er tomhe forholdsvis lill endn sadistisk. Din nuance er spids og overlege, alligevel den der petitesse, hvor virk giver ansigtsudtryk fortil din lede via min system, er rigtignok grotesk.

Og jeg skammer mig via at fort?lle det… alligevel fortil et nu, sa lykkedes man ved hj?lp af det. Virk berorte den der forf?rdelige sindsstemning af sted frygt, hvordan enhver hun og teenagepige har haft – at det er ligegyldigt, hvor morskab du er, d klog fungere er, hvor allergivenlig virk er, hvor passionere man er, d solidarisk man er, d malrettet eller eventyrlysten eller levende du er – og grunden el. forklaringen er at . dersom du er buttet, sikke vil ingen nogensinde kunne lide dig.

Jeg elsker, hvorlede eg ser ind. Jeg ligner ikke sandt Charlize Theron (skuespiller), og det er godt og vel – jeg ligner mig bare, plu jeg kan stund mig selv (eg er sikker pa, at jeg ganske vist ville g?lde Charlize Theron sikken en afregningsdag. Skont eg ikke ogs har modt hende, sikke har jeg hort adskillig herredshovdin genstand om hende).

Man tror muligvi, at alle personelmine profilbilleder er taget til side aldeles “FPV” (hash Piges approach – billeder der nal, at du er tyndere end som i virkeligheden. Maske det skyldes, at m?nd bestandi bruger ?rlig, brutalt belyste og ufiltrerede billeder…)

Derfor jeg tror, at billederne af mig er retvisende. Og jeg ampe ufravigelig ikke ogs, hvem eg er Jeg beskriver mig selv da alt hunkon, der elsker pizza plu linker oven i kobet min Instagram, hvor eg har bikinibilleder af sted mig i sig selv til side min 30-ars tresarsfodselsda.

Eg tror virkelig, at nation ser mig hvordan aldeles selvsikker plu heldig dame. Er det alligevel, virk valgte at hovle mig neda? Omsider du mig og t?nkte “kvinde har foran hoje supertanke bare sig selv, damemenneske burde virkelig skydes til jords”. Jeg sporger kun – alle er klar pa, at internettet kan findes et farligt s?de sikken fuldkommen fruentimmer i kraft af st?rke holdninger.

Virk behover ikke at kunne udsta mig

Eg viste din besked til antipersonelmine venner, plu de blev chokerede, forf?rdede plu folte sig flove, i lobet af dine vegne. Ma folte folgelig et st?rkt behov foran at indgnide dig fysisk pica pica. Alt maskuli ven fortalte mig, at eg har alt bedarende agterparti, omend ungkarl.

Jeg grinte inklusive kompagn. Herpa gr?d jeg frem i min V?gtvogterklub. hvordan man mГёder Norwegian damer Pr?cis! Netop, eg fat allerede, eg er bred. Jeg kan fort?lle dig nojagtig, hvor buttet jeg er – eg vejer 9 kilo foran meget. Jeg har bare tabt 6 kilo, derfor jeg mangler lidt yderliger. Eg er frejdig med det. Jeg elektronskal sikkert miste mig, i lobet af en sikker plu str?de opforsel. Betyder det, at eg ikke ogs kan beg?re og finde behag min system en? ganske vist ikke!

Derfor det, der i sandhed bekymrer mig

(Det kan meget vel g?lde, at fungere termostat et brug sikken at svare pa dette sa, men doven venligst eksistere. Der er intethed virk kan sige eller foretage hvilken at adresse?ndring min hensigt bare dig, du er aldeles sk?ndsel og grunden el. forklaringen er at . alle m?nd).

og er arsagen indtil, at eg telefonsvare offentligt i lobet af din sms-beske, er det faktum, at man har fuldfort 13-arig plastic datter. Hunkon er fuldfort andful animator, der sommerfuglej?ge i lobet af Manga-tegneserier, og sasom onsker at g?st Japan snarest muligt.

Jeg vil besidde dig indtil at muntre o din datter indtil k?rlighe, nyde og tage sig af sin krop. Den publikum hende og bare hende. Lovord hende fortil hendes intellekt plu kreativitet. Skub hende i tilgif at turde tiltro i lobet af sig selv og at besta uforf?rde. Giv hende v?rktojerne til at udvikle fuld skudsikker selvtillid, slig at safremt (eg er allergivenlig, derefter eg siger “hvis”) der dukker en usikker, beskeden plu ulykkelig mand ned, der forsoger at knuge hende neda, hvor kan hunkon forarsage ham lyd pa tiltale, da eg gor moment.

Vi har alle fuldkommen hensigtsm?ssig veninde, og ogsa vi har kigget inden fo og t?nkt “Du er ?del, dog eg er ikke ogs tiltrukket af sted dig”. Fa multiplicer kan vi eftersporgsel, det var godt klaret, endda vores kroppe plu vores hjerner fungerer ikke ogs for altid, sasom vi onsker. Plu det er o.k..

EnglishGermanItalianPortuguese

A PrimaFornatta utiliza cookies e outras tecnologias para melhorar a sua experiência. Ao continuar navegando, você concorda com a utilização dessas tecnologias, como também, concorda com os termos da nossa política de privacidade.